Omiljeni dvojac iz Pančeva najavio goste na svom najvećem koncertu u karijeri

Foto: Vedran Metelko/Benjamin Strike/Mario Jelikić/Jelena Janković

ELECTRO rock'n'roll dvojac iz Pančeva, Buč Kesidi, nakon rasprodanog zagrebačkog stadiona Šalata, 16. rujna pjevat će na beogradskom Tašmajdanu. Otkrili su tko će im se pridružiti na njihovom najvećem koncertu. Naime, gosti na koncertu bit će Bojana Vunturišević, Dzipsii i Pocket Palma. 

Za njihov najveći koncert u dosadašnjoj karijeri i veliko finale aktualne turneje Skupi snagu fan pit je rasprodan za samo dva dana, a do danas su već prodali 80% kapaciteta najvećeg stadiona u centru Beograda te time prešli i broj prodanih ulaznica na Šalati.

Prvi put će uživo pjevati nove pjesme

Uz osim hitova s prva dva studijska albuma, publika u Beogradu prvi put će uživo moći čuti novu glazbu benda, tri singla Curimo po asfaltu, Skupi snagu te Trebaš mi, koja su objavili proteklih mjeseci.

Bojana Vunturišević je održala koncerte na kojima je promovirala svoj novi album, a pred publikom na Tašu otpjevat će pjesme s albuma Daljine i Ljubav. 

Na fotografiji: Bojana Vunturišević

Dzipsii se predstavio na ovogodišnjem srpskom Izboru za pjesmu Eurovizije i privukao veliku pažnju. Na Tašmajdanu će prvi put nastupiti uživo pred beogradskom publikom te će izvesti pjesme s albuma Greh. 

Na fotografiji: Dzipsii

Synth-pop-trio iz Hrvatske Pocket Palma već godinama uspješno stvara prepoznatljiv glazbeni izraz, a na Tašu pjevaju točno prije objave novog studijskog albuma. 

Na fotografiji: Pocket Palma
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.