Bruce Dickinson održao koncert u Zagrebu

Foto: Mia Slafhauzer/PIXSELL

Frontmen Iron Maidena, Bruce Dickinson, održao je solo koncert u zagrebačkoj Hali prepunoj njegovih oduševljenih obožavatelja.

Iako je ovaj koncert dio njegove velike svjetske turneje The Mandrake Project kojom promovira četvrti solo album, dvorište Hale ipak je bilo puno fanova u majicama s natpisom Iron Maiden.

Turneja The Mandrake Project započela je 18. travnja, u meksičkom gradu Guadalajara, a 16. svibnja Bruce se s timom preselio u Europu gdje će posjetiti čak 35 gradova. 

"Nevjerojatno je svirati s glazbenicima koji su upola mlađi od mene. Tako da su energija i entuzijazam izvan svake granice. Za razliku od koncerata s MAIDENIMA, gdje imamo veliku produkciju, vatromet i čudovišta, ne možemo mijenjati set svaku večer. Ali s ovim projektom to si možemo dopustiti tako da će u svakom gradu koncert biti malo drugačiji. Budući da ne sviramo prema vremenskom kodu i ne koristimo pozadinske vrpce, mi smo zapravo glazbenici koji sviraju pravu stvar, pa ako smo uzbuđeni, sviramo malo brže. Gledamo se i pratimo jedni druge — to je ta stara škola", rekao je Bruce.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.