Brooke Shields: Andre Agassi razbio je sve trofeje zbog moje uloge u Prijateljima

Screenshot: Youtube

U NOVOM intervjuu za New Yorker glumica Brooke Shields rekla je da je njezin bivši suprug Andre Agassi imao eksplozivnu reakciju na njezinu ulogu u Prijateljima iz 1996. godine.

Shields je u popularnom sitcomu glumila Eriku, uhodu opsjednutu likom Joeyja Tribbianija, a iako je uloga gostujuće zvijezde trebala biti zabavna, odgovor teniskog prvaka pokazao je da se njemu nije svidjela. Njezina uloga uključivala je scenu u kojoj liže Joeyjevu ruku, a glumica je objasnila da je Agassi, tada njezin dečko, bio toliko bijesan zbog uloge da je otišao kući i "razbio sve svoje trofeje".

"Andre je bio u publici i gledao me i zatim je izjurio van. Rekao je: ‘Svi me ismijavaju. Napravila si budalu od mene takvim ponašanjem.‘ Ja sam rekla: ‘To je komedija! Što je s tobom?'" rekla je Shields, koja u novom dvodijelnom dokumentarcu Pretty Baby: Brooke Shields otvoreno govori o svom životu, uključujući o traumatičnom seksualnom napadu i seksualizaciji u djetinjstvu.

Shields je kasnije saznala da je Agassi koristio kristalni metamfetamin otprilike u to vrijeme - nešto o čemu je sportaš otvoreno govorio - "tako da je iracionalno ponašanje sigurno imalo veze s tim".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.