Britney Spears se raspištoljila u tvornici čokolade

BRITNEY SPEARS prošlog je vikenda djecu odvela na izlet u jednu losanđelesku tvornicu slatkiša gdje je na njihove proizvode potrošila više od petnaest tisuća kuna, javljaju američki mediji. "Potrošila je hrpu novca i iz tvornice izašla s desetak vrećica", fotografima je ispričao jedan od djelatnika tvornice. Britney je na slatki izlet povela svoje sinove, ali i dečka Jasona Trawicka, te tako dokazala da je, unatoč silnim glasinama koje kruže, njihova ljubav jača no ikad.

A Britney, što god napravila, za američke tabloide prava je vruća roba. Nedavno su u javnost procurile glasine da ju je dečko i menadžer Trawick ostavio, a da Britt svoje slomljeno srce liječi - pregledavanjem kataloga s muškim modelima.

Umjesto toga, Britney upravo dovršava promociju svojeg posljednjeg albuma i turneju Circurs, kojima se na scenu, nakon niza živčanih slomova i ljubavnih brodoloma, vratila u velikom stilu. Isklesala je figuru, počela se brinuti o djeci, izgladila odnose s bivšim suprugom Kevinom Federlineom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.