"Britney Spears je danas preminula. Tužan dan za sve. Više vijesti uskoro"

JUČER je netko hakirao službenu stranicu Britney Spears koju pjevačica ima otvorenu na servisu MySpace te, očito inspiriran nizom tragičnih holivudskih i estradnih događaja, pokopao pop princezu. "Britney je danas preminula. Tužan je to dan za sve. Više vijesti uskoro", tekst je koji je neko vrijeme stajao na dotičnoj stranici, a spretne ruke Britneyinih programera problem su uklonile nakon pola sata, prenose američki mediji.

Negdje otprilike u isto vrijeme pop princeza je na Rodeo Driveu u društvu novog "zaručnika" Jasona Tarwicka birala plahte, jasno dajući do znanja da s novom igračkom itekako puno vremena provodi među njima. A pjevačica se nedavno poigrala s novinarima, upravo kao što se poludjeli obožavatelj ili mrzitelj poigra s njezinim stranicama - nekoliko dana Los Angelesom šepirila se sa skupocjenim prstenom na lijevom prstenjaku da bi potom, taman kad su svi objavili kako je Britt ponovo zaručena, prsten premjestila na srednji prst te paparazzima dala do znanja što točno misli o njima.

A da je Britney vruća roba dokazuje i cijena fotografija princezinog privatnog života - posrnula pjevačica povratila je zvjezdani status, promijenila boju kose, našla novog dečka i podebljala bankovni račun, te tako dokazala kako nije bitno koliko puta u životu padneš - bitno je da se nakon pada digneš.

V.V.
Foto: JLP
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.