Brat Julije Roberts završio snimanje filma u Osijeku

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Eric Roberts, brat Julije Roberts, u Osijeku je završio snimanje filma Wrongful Death 2: Bloodlines, drugog dijela trilera pod producentskom palicom Vjekoslava Katušina, nagrađivanog redatelja i glumca te osnivača produkcijske kuće Dream Team Pictures iz Belog Manastira.

Osim 68-godišnjeg glumca, u Osijeku su snimali glumci Michael Paré, Randy Havens, Costas Mandylor, Robert Miano, Massi Furlan, Chris Moss i američko-kineska glumica Bai Ling.

Eric je pohvalio hrvatsku produkciju

"S obzirom na brojne pozitivne reakcije i kritike na prvi film Wrongful Death, nije bilo dvojbe kada je u pitanju bilo snimanje drugog dijela filma. Tijekom snimanja prvog filma u Belom Manastiru prošle godine Eric Roberts i Michael Paré oduševili su se Baranjom, posebno gastronomskim delicijama i ljepotama krajolika.

Pohvalili su i našu produkciju te profesionalizam koji se, prema riječima Robertsa, gotovo uopće ne razlikuje od onoga u Hollywoodu", istaknuo je ranije Katušin.

O čemu se radi u filmu?

Radnja prvog filma Wrongful Death odvija se oko nastojanja Davida Moorea (Michael Paré) da sazna pravu istinu o ubojstvu svojega sina, a to pokušava doznati od kćeri senatora McElroya (Eric Roberts), dok se u nastavku Wrongful Death 2: Bloodlines detektiv Bruce Williams (Chris Moss) suočava sa serijom brutalnih ubojstava i brojnim misterijima i tajnama. Osim što se fokusira na napetu radnju i neočekivana zbivanja, film istražuje i duboke ljudske odnose i unutarnje turbulencije likova.

Eric Roberts se u karijeri dugoj 50 godina pojavio u blockbusterima, nezavisnim filmovima, televizijskim serijama, animaciji, kratkim filmovima, studentskim filmovima i glazbenim spotovima. Karijeru je započeo glavnom ulogom u filmu King of the Gypsies (1978.), za koju je dobio svoju prvu nominaciju za Zlatni globus.

Zapažene uloge ostvario je i u filmovima kao što su Raggedy Man, The Pope of Greenwich Village, Final Analysis, The Specialist, Inherent Vice, The Dark Knight, Lovelace i mnogim drugima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.