Bloger Krule se sprda s koronavirusom: Napokon ću na more 10 dana

Foto: Facebook

PRVI slučaj koronavirusa je stigao u Hrvatsku, ali sudeći po društvenim mrežama još uvijek ne vlada tolika panika da se Hrvati ne bi sprdali s tim. Jedan od prvih koji se odlučio sprdati s koronavirusom je Bloger Krule koji je na svojoj službenoj Facebook stranici napisao da će sada napokon moći otići deset dana na more.

Ovako je napisao Krule:

"Evo čitam kako je koronavirus došao kod nas u Hrvatsku... taman pred ljeto. Saću napokon otići ka čojk na more 10... 15 dana. Biti će apartmana po 8 eura dan, puni pansion.

Luftao bi jaja na plaži... a po 40 metara oko mene nikog. Zvao bi gazdu apartmana, nek mi ručak donese na plažu... i nek ponese brusilicu da si odsječem nokte na nogama. Drugi dan na Hvar u restoran:

- "Može lonac graha?"
- "Imamo gospodine platu, orada, brancin i grdobina, sve za 2 eura!"
- "Dajde onda i graha i platu! Ko je onaj što plače na terasi?"
- "Vlasnik restorana gospodine"
- "Točno ga razumijem. Tako sam i ja 30 godina plakao što ne mogu na more. Daj mu gajbu pive na moj račun!"

Navečer bi otišao na Zrće, u praznom klubu pijan skakao u bazenčiću, dobacivao Davidu Guetti "Pojačaj do ibera, ne štedi te šarafe ćaća te ujebo!". Dileri bi prvu kilu ekstazija davali džaba a svaku sljedeću po euro. Jeo bi taj ekstazi ko kokice, iz guzice bi mi ispadao, golubovi bi ga kljocali iza mene... kasnije bi gol plesao zagrljen s jatom nadrogiranih golubova... 500tinjak golubova bi me nosili zrakom a ja raširenih ruku pjevao "Zamislio stari sokol da će umrijeti!"

Taksi bi platio da me cjel dan vrti u rotoru.
U klubu bi platio Rozgi da ne pjeva.
Zavrtio bi rundu pića arapskom šeiku koji ne zna da je kod nas koronavirus... kolege smo jebiga.
Gliser bi me u padobranu vozio cijeli dan, spavao bi zraku.

Napokon došao red i na nas da si priuštimo more... eeeeeeheeeee, nije to mala stvar jebitito."

 

Sprdnje vjerojatno ne nedostaje ni ispod objave Ivana Pernara koji rješenjem za koronavirus smatra konzumiranje vitamina C.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.