Glumac iz Obitelji Soprano, zvijezda Seinfelda… Ovi celebovi rođeni su na petak 13.

Foto: EPA

PETAK 13. poznat je kao najnesretniji od svih dana, no ne i ovim slavnim osobama koje su rođene upravo na taj zlokobni dan. Upravo zbog toga možda su i najbolji dokaz svima onima koji tvrde da ovaj dan donosi nesreću, jer za slavne se osobe kaže da su rođene pod sretnom zvijezdom. Evo tko se sve našao na listi.

Mary-Kate i Ashley Olsen

Slavne blizanke rođene su 13. lipnja 1986., no to ih nije spriječilo da postanu mlade milijunašice. Svoju su karijeru počele u Punoj kući, a postale su milijunašice kad su osnovale vlastitu produkcijsku tvrtku te su postale modne mogulice.

Kat Dennings

Rođena je 13. lipnja 1986. i uspjela je pobijediti izglede kad je iz malog grada otišla u Hollywood. Dobila je ulogu u seriji Cure bez love, ali probila se do filmskog platna ulogama u Marvelovim filmovima Thor i Thor: Svijet tame.

Steve Buscemi

Ovom glumcu petak 13. je ipak donio nešto nesreće. Rođen je 13. prosinca 1957., a udario ga je autobus kad je bio dijete te je zadobio ozljede lubanje.

 

Najpoznatiji je po svojim ulogama u kriminalističkim filmovima i ulozi Tonyja Blundetta u Obitelji Soprano.

Julia Louis Dreyfus

Najpoznatija po svojoj ulozi Elaine u kultnom sitcomu Seinfeld, 62-godišnja glumica rođena je 13. siječnja 1961. Sudeći prema brojnim osvojenim nagradama, poput Emmyja i Zlatnih globusa, čini se da je to za nju ipak bio sretan dan.

Kate Walsh

Rođena je 13. listopada 1967., no nesretni datum nije ju spriječio da ostvari ulogu Dr. Addison Montgomery u seriji Uvod u anatomiju. Osim toga, glumila je u seriji Privatna praksa, a nedavno se pojavila u ulozi Madeleine u hit seriji Emily in Paris.

Caroline Goodall

Britanska glumica i scenaristica rođena je 13. studenog 1959., a izgleda da je i njoj, baš kao i drugim celebovima, zlokoban dan ipak donio sreću. Glumila je u nekim od najvećih blockbustera 90-ih, poput Schindlerove liste, Kapetana Kuke, Cliffhangera, Razotkrivanja i Paklenog mora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.