Bivši Cibonaš Chris Warren postaje zet SDP-ovca Ljube Jurčića

TIA MILINOVIĆ - JURČIĆ, pokćerka SDP-ovca Ljube Jurčića se zaručila. Novi zet sadašnjeg kandidata za predsjednika Republike Hrvatske postat će bivši košarkaš Cibone Chris Warren. Iako su Tiu već povezivali sa nekoliko muškaraca iz javnog života, poput Denisa Rodmana kojeg je navodno zabavljala prilikom njegovog dolaska u Hrvatsku, čini se kako je 25-godišnja Zagrepčanka odlučila svoje srce dati samo jednom.

Tia je žalosna jer na svadbenoj svečanosti neće biti njezina majka

Tia je tu informaciju također objavila i na svom Facebook profilu gdje jasno piše da je zaručena za Chrisa. Mladi par se upoznao u Zagrebu prije dvije godine gdje je 28-godišnji Warren igrao za košarkaški klub Cibona, ali ga je prije godinu dana napustio te prešao u talijanski Avellino. Tia i Chris trenutno žive u Americi, ali se uskoro planiraju preseliti u Španjolsku gdje će Warren zaigrati za Bilbao.

Kako je i sama rekla, Tia je žalosna zbog toga što na svadbenoj svečanosti neće  biti njezina majka jer je umrla dok je ona bila još djevojčica, ali će joj tu ulogu zamijeniti SDP-ovac Ljubo koji ju je posvojio nakon majčine smrti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.