Bivša veganka priznala: Veganstvo je bila najgora odluka u mom životu

Screenshot: TikTok

BIVŠA veganka i studentica prava Victoria Ferrez iz Atlante na svom TikTok profilu redovito pokazuje što jede u sklopu svoje "mesožderske dijete", a u jednom je videu priznala kako joj je odluka da prijeđe na veganstvo bila najgora u životu. 

Victoria je već sedam mjeseci na takozvanoj mesožderskoj dijeti, u kojoj se konzumiraju isključivo namirnice životinjskog podrijetla (uz vodu i sol), bez povrća, voća, biljnih ulja, pa čak i začina. 

Požalila prelazak na veganstvo 

Bivša veganka tvrdi da je takvom vrstom prehrane izliječila svoje zdravstvene probleme, poput bolova u zglobovima, akni, problema sa sinusima, glavobolje i nadutosti. Victoria je rekla da se svojedobno prepustila "veganskoj propagandi" i počela svakodnevno piti zobeno ili bademovo mlijeko i jesti povrće.  

@vic.ferraz beef short ribs are one of my fav high fat meals #carnivore #fyp #carnivorediet #highfatdiet ♬ original sound - VICTORIA

"Nikad više ne bih podvrgnula svoje tijelo tome. Priznajem da je najgora odluka u mom životu bila složiti se da je veganstvo ispravno", otkrila je dodavši da se nikad nije osjećala bolje. 

Bez voća, povrća i šećera 

"Potpuno sam izbacila sve vrste šećera: voće, ugljikohidrate i prerađeni šećer. Ne jedem biljke, ne jedem povrće. Nikad se ne bih vratila toj hrani jer sam se osjećala tako loše, a sada se osjećam tako dobro", objasnila je. Sada za doručak jede jaja sa slaninom ili pljeskavicom, pije kavu s maslacem i svake večeri jede odreske. 

@vic.ferraz welcome to my day of eating #carnivore #carnivorediet #highfat #fyp ♬ original sound - VICTORIA

"Mislim da bi svatko tko je zainteresiran za tu prehranu trebao to istražiti i možda to učiniti polaganim izbacivanjem namirnica biljnog podrijetla i povećanjem mesa i masti", zaključila je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.