Bivša reporterka Nove TV nova je voditeljica emisije RTL Danas

Foto: RTL

IVANA BRKIĆ TOMLJENOVIĆ nova je voditeljica emisije RTL Danas. Bivša reporterka Nove TV proteklih godinu i pol dana radila je kao dnevna urednica te emisije, a sada će se okušati u ulozi voditeljice. 

Iskusna novinarka zamijenit će bivšu voditeljicu te emisije Jelenu Pajić Ćulibrk, koja je prešla na HRT. 

"Kada sam počela uređivati RTL Danas, bio je to veliki, zahtjevan zalogaj u kojem mi je pomoglo moje iskustvo s terena, ali i velika pomoć kolega. Sve ono što sam kroz karijeru prošla unijela sam i u urednički posao. Imam podršku nadređenih koji me vide i u voditeljskoj ulozi pa se nadam da ću opravdati povjerenje", izjavila je. 

Inače, Ivana je dugo godina provela pred kamerom kao reporterka. 

U novoj ulozi

"Odradila sam brojna javljanja uživo, intervjue i studijske emisije, ali do sada nikad nisam vodila središnju informativnu emisiju na nacionalnoj televiziji. Puno mi je, stoga, značila pomoć kolegica i kolega, koji iza sebe imaju godine iskustva, ali i naše Dunje - fonetičarke i lektorice, kojoj od srca zahvaljujem", dodala je. 

Ivana Brkić Tomljenović diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a kasnije je završila Akademiju za politički razvoj. Svoju novinarsku karijeru započela je na Obiteljskom radiju, nakon čega su uslijedili brojni televizijski angažmani. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.