Bivša pop zvijezda srpskog podrijetla preuzima Chelsea od Romana Abramoviča?

Foto: Profimedia

VLASNIK Chelseaja Roman Abramovič našao se u velikim problemima zbog ruske invazije na Ukrajinu koja je prouzročila brojne sankcije te je zbog njih morao staviti na prodaju slavni nogometni klub. Britanski mediji sada pišu da bi na čelo Chelseaja mogla doći bivša glumica i pjevačica srpskog porijekla Holly Valance.

Valance je udana za tajkuna Nicka Candyja od 2012. i on je prema pisanju britanskih medija spremna dati ponudu Abramoviču za kupnju nogometnog kluba do kraja ovog tjedna. Ova 38-godišnjakinja rođena je u Australiji, otac joj je Srbin, pijanist i maneken Rajko Vukadinović, koji je promijenio ime u Ryko Valance, a majka joj je Britanka Rachel Stevens.

U braku s Candyjem dobila je dvoje djece, sina Luku i kćer Novu, a bogatstvo para procjenjuje se na 800 milijuna funti. Glumila je u serijama Zakon braće, Susjedi i Entourage, kao i u filmovima Taken i Dead or Alive, a svjetsku slavu postigla je hit pjesmom Kiss Kiss te je izdala dva albuma. Iako je pokušala ostvariti pop karijeru, na kraju se fokusirala isključivo na majčinstvo.

"'Bogatstvo ne određuje čovjeka. Moj suprug se ubija od rada i genij je za biznis i zaslužuje kao i svi biti voljen i da voli. Zato prestanite gledati u njegove lustere po mjeri, nove prelijepe aute i fokusirajte se na njega", rekla je svojedobno o svom i suprugovom bogatstvu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.