Bivša Miss Velike Britanije pronađena mrtva u svom domu, imala je 32 godine

Foto: Twitter

BIVŠA Miss Velike Britanije pronađena je mrtva u svom domu. Imala je 32 godine.

Sophie Gradon 2009. godine bila je Miss Velike Britanije, a kasnije je sudjelovala u jednom od najpopularnijih britanskih realityja, Love Islandu. Uzrok njezine smrti još uvijek nije objavljen.

Njezin dečko Aaron Armstrong tužnu vijest podijelio je na Facebook stranici, uz poruku kako je "apsolutno slomljen" njezinom smrću. 

Policija kaže kako je u srijedu stigla u njezin dom u Medburnu, u Pontelandu, nešto prije 8:30 navečer te je 32-godišnju ženu pronašla mrtvu, izvještava Sky News.

"Vjeruje se da nema sumnjivih okolnosti oko njezine smrti", pisalo je u priopćenju za javnost. Britanski mediji pišu kako se borila s depresijom i anksioznošću.

Gradon je okrunjena titulom najljepše djevojke u Velikoj Britaniji 2009. godine, a postala je TV reality zvijezda kad se 2016. godine pojavila u drugoj sezoni showa Love Island, u kojem su se samci preselili u luksuznu kuću na otoku s nadom da će tamo pronaći ljubav.

Reality zvijezda bila je u dvije veze tijekom showa, u jednoj sa ženom, a u drugoj s muškarcem. Bila je dio prvog istospolnog para u showu. 

Brojni fanovi opraštaju se od nje na društvenim mrežama, gdje je bila aktivna sve do dana svoje smrti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.