Bivša Božidarova suradnica: On je jedna velika nula od čovjeka

Foto: Facebook

NAKON što je u petak navečer domaćin u Večeri za 5 na selu bio kuhar Božidar Miodragović koji je teško prihvatio poraz te vikao na druge kandidate i vrijeđao ih, reakcije na njegovo ponašanje na društvenim mrežama ne prestaju se slijevati.

Miodragović je čitavog tjedna pažnju privlačio kritikama upućenim protukandidatima, a kad je njegova večera ocijenjena s niskih 17 bodova, još je više, prema mnogim gledateljima, pokazao pravo lice.

Naime, negativni komentari na njegovo ponašanje ne prestaju se nizati, a sinoć se na Facebooku javila i gledateljica showa koja tvrdi da je s Miodragovićem ranije i poslovno surađivala. "Nit je kuhar, a umislio da je vrhunski... nit je čovjek, a zloban, bezobrazan, koristoljubiv itd. da ne povjeruješ. Uglavnom, jedna velika nula od čovjeka... poznam ga odavno, poslovno... i bljuki mi se kad god ga vidim", napisala je, a i mnogi drugi pisali su kako se "od starta postavio pogrešno".

"Loš je, loša reklama za kraj iz kojeg potječe", "Tip je skuhao rižoto, pohano i desert u čaši s keksima + izlinjao se ko Lassie u svako jelo; pa to kuhaju klinci kad odsele od roditelja", još su neki od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.