Bilo je gusto: Izazivačica Tena umalo javno osramotila Šolu

KAKO u prvoj ovosezonskoj emisiji "Pobijedi Šolu" nije ostvario pobjedu, možda zato što je izazivača olako shvatio ili nije imalo sreće, bivši rukometni golman Vlado Šola u drugom nastavku showa nije htio ništa prepustiti slučaju. U drugom nastupu Šola je pobijedio izazivačicu Tenu Maričak i time povećao novčani iznos, koji će imati priliku osvojiti idući izazivač, na 200 tisuća kuna.

Celebrity sportaš?

Simpatična Tena skupila je najviše glasova i tako dobila priliku suprotstaviti se Vladi Šoli i odnijeti 100 tisuća kuna. Iako je do 9. igre bila u popriličnom bodovnom plusu, Šola ju pobjeđuje u zadnjih 5 igara i uvjerljivo trijumfira. Šoli je bilo potrebno 14 igara da se obrani od izazivačice. Očekivano superiorniji bio je u sportskim igrama snage, spretnosti i preciznosti poput "Lupi jače", igri udaranja boksačke vreće, "Hokeja na travi", "Jedanaestercima", "Pikadu", piljenju debla, ali i u poznavanju glazbe, točnije omota glazbenih albuma. Kako je Vlado istinska sportska ikona, navijačima koji su pratiti njegovu sportsku karijeru, pomalo je čudno gledati ga kao neku showbiz zvijezdu, kako ga i predstavlja ovaj show.

Kad mu je RTL predložio suradnju, Vladi je u to vrijeme njihova ponuda bila izazovna i zato je pristao komentirati rukometno prvenstvo i biti zvijezda svoje emisije. Koraknuvši tako u svijet showbiza otkrio je da mu se to sviđa, mada stalno misli na onu priču s klaunom. Onome koji sve zabavlja, a zapravo je toliko depresivan da na kraju počini samoubojstvo. Sudeći po trendu gašenja emisija domaće proizvodnje, recept za što veću gledanost zapravo bi i trebao biti celebrity sportaš, ali hoće li i to proći kod naše zahtjevne publike, vidjet ćemo.

S.C.
Foto: RTL

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.