Big Brother: Stephen Baldwin i Sisqo ispali iz showa

GLUMAC Stephen Baldwin i reper Sisqo bili su ovotjedni celebrityji koji su izbačeni iz Big Brother kuće.

"Iskustvo me skoro ubilo, ali mi je vjera ostala jaka"

Izlazeći iz Kuće odjeven u majicu s Isusovim likom, Baldwin je pogledao prema nebu. Rekao je kako ga je "Big Brother iskustvo skoro ubilo, ali mu je vjera ostala jaka".
 
"Puno sam naučio o sebi i o svojoj vjeri, pogotovo iz odnosa s ljudima s kojima sam bio u Kući", rekao je glumac te dodao kako su se tvorci realityja zbilja trudili da ih slome i iz njih izvuku sve.

Ispao je i "one-hit-wonder" Sisqo

Pjevač Sisqo peti je celebrity koji je napustio Kuću. Tridesetjednogodišnji je reper rekao da ga nominacija nije začudila. Iako bi volio da je pobijedio, priznaje kako se bilo teško nositi sa suparnicima poput Vinnieja Jonesa kojeg britanska publika jako voli. "Teško je pobijediti Vinnieja, pa on je gotovo nacionalni heroj", rekao je Sisqo i dodao kako mu je drago što je sudjelovao.

Jedina koja je "preživjela" glasanje je Ivana Trump. Osim nje u Kući su ostali i Alex Reid, Dane Bowers, Stephanie Beacham, Jonas Altberg, Nicola Tappenden i Vinnie Jones.

Peter Andre ne ulazi u Big Brother kuću

Ovih se dana nagađalo kako bi poseban gost Big Brother showa mogao biti pjevač Peter Andre. U tom bi se slučaju bivši muž Katie Price našao pod istim krovom sa sadašnjim ljubavnikom dotične dame. Nažalost, pjevač je rekao kako nema nikakvu namjeru sudjelovati u showu.

Katia Ivanovna izgubila mobitel s golišavim fotografijama

Bivša stanarka Katia Ivanovna otkrila je kako je nedavno izgubila mobitel na kojem su se nalazile kompromitirajuće fotografije nje i bivšeg ljubavnika Ronnieja Wooda.

Dvadesetjednogodišnja Ruskinja je u strahu da nalaznik mobitela fotografije ne objavi na internetu. Osim fotografija, na mobitelu su navodno i snimke razgovora dvoje ljubavnika koje će, tvrdi izvor blizak mladoj dami, osramotiti i nju i Ronnieja. Koliko god Katia tvrdila da ju brine sadržaj izgubljenog mobitela, sve je više onih koji misle kako je to još jedan pokušaj skretanja medijske pozornosti na sebe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.