Big Brother: Ivanu Trump sustanari proglasili napaljenom i pohotnom

SITUACIJA u Celebrity Big Brother kući Velike Britanije mijenja se iz sata u sat, pogotovo otkako je ondje usred showa čarolijom upala jedna od najpoznatijih svjetskih jetsetterica, Ivana Trump. Prva osoba kojoj je Ivana zasmetala bio je glumac Stephen Baldwin, koji se Big Brotheru požalio kako je Trump "sigurno napaljena", te da, u strahu da ga po noći ne napadne, ne želi spavati kraj nje.

Pojava Trumpove šokirala stanare

Stanari Celebrity Big Brother kuće, od kojih je Ivana Trump jedini celebrity, ostali su u šoku kada se najpoznatija svjetska udavača pojavila tijekom njihove mađioničarske točke koju su za zadatak dobili naučiti.

Jedina prava zvijezda

Iako su je pozdravili s osmijehom, prijem Trumpove bio je prilično mlak, ali to je bilo i za očekivati s obzirom na to da je ondje dovedena samo s jednim ciljem - da ostatku udobno smještene ekipe pomrsi račune.

Ekaterina i zauzeti Basshunter ljubuju pred svima

Osim poteza Ivane Trump, britanski mediji u stopu prate i poteze Katarine Ivanove, koja javnost interesira kao novi lik na sceni, a u tome joj pomaže i njezino slobodno ponašanje i navlačenje pod plahtama s preslatkim, ali i zauzetim švedskim DJ-em Basshunterom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.