BB Lester posvađao se s curom, Nikola ne želi komentirati što je bilo s njegovom Žanom

NIKOLA i Lester ostvarili su jedan od najčvršćih odnosa u Big Brother kući. Nerazdvojni "burazi" nisu nominirali jedan drugog, puno su vremena provodili zajedno i nikad se nisu međusobno tračali. Čini se da njihov odnos ostaje postojan i nakon izlaska iz kuće. Nakon tri luda dana u Beogradu, Nikola je otišao u Hrvatsku, a Lester u Makedoniju, no u subotu će se ponovo sresti i zajedno otići u Dugi rat gdje je organizirana proslava za Horvata.

"Čujem se često s ekipom iz Hrvatske, stalno smo zajedno, ne možemo jedni bez drugih. Toliko smo vremena zajedno proveli u kući, sad nam je čudno kad smo odvojeni", rekao nam je Lester koji je u trenutku razgovora bio u autobusu za Zagreb. "Najviše se čujem s Nikolom pa s Nemešom, Bojanom, Slavicom i Vladimirom. Lijepo je biti vani nakon toliko vremena, super se osjećam samo sam se s curom posvađao nešto. Znao sam da će biti tako", izjavio je Lester tužnim glasom. Kad smo ga pitali znači li to da su prekinuli, rekao je: "Recimo da smo uzeli malu pauzu".

"Na Nemeševom mjestu ne bih izdržao niti pet minuta s takvom djevojkom"

Iako su u kući bili bliski, Lester i Brendon više nisu u kontaktu nakon završetka showa. "On i ja smo bili dobri prijatelji, ali na kraju nismo više bili u tako dobrim odnosima. Više se ne čujem, ne vidim ga kao neko društvo koje bi mene zanimalo van kuće", tvrdi Lester. Planova za ljeto još nema, no nada se da će ga provesti s BB ekipom. "Ljeto će biti ludo. Ima da prođemo cijelu bivšu Jugu. Tko zna, možda i ostvarimo onaj plan još iz kuće, da ćemo zajedno unajmiti jahtu i proputovati Jadran", kaže nam Lester uz smijeh. O prekidu Nemeša i Marijane nije želio mnogo govoriti, ali pokazao je jasan stav. "Nemam ništa protiv nje, ali ja na Nemeševom mjestu ne bih izdržao niti pet minuta s takvom djevojkom. Mislim da je on konačno shvatio što se događa", smatra mladi Makedonac.

Nikola Maurović također se sprema za Horvatovu proslavu u Dugom ratu i već planira daljnja putovanja. "Mislim da ćemo sljedeći tjedan Lester i ja u Beograd. Slobodno napišite da Nikola ne želi nikakve poslovne ni privatne ponude, ako nisu u kombinaciji s Lesterom. Najdraže bi mi bilo da s njim radim", rekao nam je bivši BB stanar. Kaže kako od završetka showa nije stigao pogledati što se pisalo o njemu, jer je jako rijetko kod kuće. Često vrijeme provodi s prijateljima, no kada ga pitamo za njegovu djevojku Žanu, nastaje neugodna tišina. "Ne bih to želio komentirati", kratko nam je rekao Nikola.

"Možda sam bio nebitan u kući"

Reakcije na njegov boravak u kući pozitivne su što ga jako veseli. "Moja obitelj i prijatelji su bili sretni. Kažu mu da sam bio normalan. Možda lažu, jer ne žele priznati, ali nadam se da je to istina. Od kad sam izašao, niti jedan negativan komentar nisam čuo. Možda sam bio nebitan u kući, ali nisam radio neke gluposti", kaže mladi Zaprešićanin i dodaje kako ništa ne bi mijenjao da ponovo uđe u BB kuću: "Bio bih ovakav kakav sam bio. Ili me vole ili me ne vole, ali nadam se da me vole".

Neizbježnu temu prekida Nemeša i Marijane nije želio mnogo komentirati. "Ne želim u to ulaziti, jer je to njihova stvar. Sigurno mu se dosta ljudi miješa u život trenutno pa ne moram i ja. On zna zašto je napravio to što je napravio, imao je svoje razloge", rekao nam je Nikola koji je nakon finala, u ponedjeljak bio na večeri kod Nemeša. Njegovi su roditelji organizirali druženje za njegove prijatelje, a osim Nikole došao je i Horvat. "Super su Nemeševi starci. Čuo sam da su ih dosta maltretirali i da su čak prijetnje dobivali. Nisam imao prilike provesti puno vremena s njima, ali jako su dragi. Pozvali su mene i moje starce da dođemo kod njih. Malo smo pričalo o svemu i opustili se", priča nam Zaprešićanin.

"Nije u redu od Marijane da je to sve radila, ali takve se stvari događaju svakodnevno"

"Nemeša je sve prilično pogodilo. On je dobar dečko, a i Marijana mi je dobra. Bio sam s njima u ok odnosima u kući. Malo je sve oko njih prenapuhano. Nije u redu od nje da je to sve radila, ali takve se stvari događaju svakodnevno, samo što je sad to bilo u javnosti. Želim joj sve najbolje", tvrdi Nikola. Planove za ljeto još nema, ali velika mu je želja otići u Makedoniju. "Ne znam još što će biti, možda ću u Beograd, možda u Dalmaciju, možda u Crnu Goru. Jedino što baš želim otići kod Lestera, u Avtokomandu. To mi je jedina želja ovog ljeta", ispričao nam je Nikola Maurović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.