Zvijezda Jackassa skoro preminula: "Proglasili su me mrtvim 8. prosinca"

Foto: Profimedia

BAM MARGERA, član skupine Jackass, otkrio je da je proglašen mrtvim 8. prosinca, nakon što je hospitaliziran zbog upale pluća koja se pojavila kao posljedica zaraze koronavirusom.

Otkrio je to tijekom nastupa u podcastu Wild Ride te dodao da je završio na respiratoru. Margera je hospitaliziran u prosincu 2022., a tijekom boravka u bolnici pretrpio je pet napadaja.

"Praktički su me proglasili mrtvim 8. prosinca. Nisam imao pojma da bolujem od covida i da mi se tijelo praktički gasi. Spomenuti napadaji trajali su između 10 i 20 minuta, a tijekom četvrtog sam se tako snažno ugrizao za jezik da je zamalo otpao. Toliko je bio natečen da je postao prevelik za usnu šupljinu, a povrh svega sam u sebe unio zaraženu krv od koje sam dobio upalu pluća", rekao je.

"Više nisam mogao samostalno disati, morali su me intubirati. Probudio sam se pet dana kasnije uvjeren da sam u bolnici proveo nekoliko sati. Sveukupno sam bio hospitaliziran osam dana", dodao je Margera, a da je situacija bila kritična, potvrdio je i njegov kolega Steve-O koji je dodao da se tih dana uplašio kako se Margera neće izvući i da će mu, nakon svega što su prošli, covid presuditi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.