Bajaga postao djed, unuka dobila zaista moćno ime

Foto: Marin Tironi/Pixsell

FRONTMEN Instruktora Momčilo Bajagić Bajaga (61) krajem prošle godine postao je djed, no ta je vijest do javnosti stigla tek sada. Supruga Bajaginog sina rodila je djevojčicu 27. prosinca, a ponosni roditelji malenoj su nadjenuli ime Sara.

"Tako je, postao sam djed", potvrdio je za Novosti Bajaga i dodao:

"Imam lijepu unuku Saru i sada mi je sve opuštenije u životu. Daleko od toga da sam krio da sam postao djed, nego, jednostavno, izbjegavam pričati o privatnom životu."

Ime Sara, odnosno u originali Saraj ili Sarah, prevedeno s hebrejskog znači ona koja dominira; ona koja je važna; žena koja vlada i upravlja; sveta majka; neka ženska osoba visokog društvenog položaja ili ranga; kneginja; vladarka; biblijska ličnost; izaslanica od Boga; princeza; boginja; svetost, piše B92. To je ime redovito u top deset najpopularnijih imena za curice u Hrvatskoj.

Bajagin sin Marko rođen je 1990. godine, godinu nakon što je glazbenik oženio svoju dugogodišnju ljubav Emiliju. Marko je u djetinjstvu trenirao košarku, a kasnije su ga zanimali mediji i sportsko novinarstvo. Ipak, kad je došlo vrijeme za upis fakulteta, opredijelio se za kazališnu produkciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.