Aston Martin Rapide: Pogled iznutra

ASTONOVU limuzinu teško više možemo nazvati tajnom, a posebice je tome tako kada se radi o vanjskom izgledu. No, sada je objavljena prva slika produkcijskog automobila koja nam daje uvid u njegovu unutrašnjost.

Riječ je o skeniranoj stranici službene brošure koja nam pomalo osvjetljava luksuzno uređeni interijer Rapidea. Kao što možete vidjeti riječ je o unutrašnjosti sa četiri odvojena sjedala, kroz koju se središnja konzola proteže sve do stražnjeg djela kabine.

Nadalje, možemo spomenuti TFT zaslone straga, dvobojne presvlake, visoku razinu opremljenosti i sl. Rapide će biti dugačak preko pet metara što će jamčiti izdašnu ponudu prostora straga, ali i solidnu zapreminu prtljažnika.

Ovu će sportsku limuzinu pokretati 6,0-litreni V12 snage 477 KS i maksimalnog okretnog momenata od 600 Nm, a za njega će biti potrebno izdvojiti oko 165.000 eura. Tako bi ovaj family-friendly sportaš trebao ubrzavati od 0 do 100 km/h za oko 5,3 sekundi i dostizati najveću brzinu od oko 300 km/h.

U svakom slučaju više bi se trebalo znati sredinom ovog mjeseca kada se očekuje objava službenih specifikacija ovog automobila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.