Postoje narodi koji je vole: Nećete vjerovati u kojim je zemljama Kolinda jako popularna

Screenshot: Instagram/YouTube

OD DANA kada je postala hrvatska predsjednica, Kolinda Grabar-Kitarović postala je ujedno i prava zvijezda, ali u arapskim zemljama, čiji su mediji oduševljeno objavili da je Hrvatska dobila najatraktivniju državnicu na svijetu. Njihovo oduševljenje nije splasnulo, pa o Kolindi jako često pišu, a njezine su fotke česta pojava u tamošnjim medijima.

Arapi ne pišu o njezinim političkim (ne)uspjesima, nego se većinom baziraju na njezine druge aktivnosti- izgled, kosu i oblačenje.

Da je predsjednica iznimno popularna i među običnim arapskim narodom, svjedoči njezin Instagram profil, gdje je svakodnevno zasipaju komentarima na arapskom jeziku.

"Prelijepa damo, dođite u Iran."

"Dobrodošli u Iran, prelijepa Čehinjo, ja sam straight."

"Dođite u našu zemlju, ovo je kolijevka civilizacije, iako zapad tvrdi drugačije", pišu Kolindini fanovi iz Iraka, Irana, Katara, Jordana itd.

Kolindu Arapi opsjedaju i pozdravljaju prilikom svake njezine objave na Instagramu, a ovakva opsesija može se objasniti i činjenicom da muškarci u arapskim zemljama obožavaju plavuše. Kolindu u komentarima pozivaju u Iran, Katar i ostale zemlje na Bliskom istoku, a najhrabriji joj nude i ljubavne veze.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.