Ante Gotovac: Otkako sam se skinuo s kokaina puno bolje ševim!

ANTE GOTOVAC otvorio je dušu tjedniku Arena i ponovo javnost zapljusnuo s hrpom gluposti kojima je u životu sklon, od kojih je većina svojstvena samo njemu. Tako smo saznali da se Ante posljednjih dana duhovno pročistio, da ima tri ljubavnice, a seksualni život mu je puno bolji otkako više ne uzima kokain. Ispričao je kako je, otkako je čist, jako potentan, kako može ševiti satima, a knjiga žalbe, koju je otvorio svojim ljubavnicama, i dalje zjapi prazna, pohvalio se Ante.

Ispričao je Ante i kako svaki dan pali svijeće za duše svojih bližnjih, među kojima je u uskoro mu bivša supruga Simona, za koju se nada da će jednog dana od njega tražiti oprost za svoje grijehe, i to na najponizniji mogući način. Također, Ante tvrdi da nije siguran bi li primio Simonu natrag, jer, kaže, razum mu govori ne, ali hoće li moći nadvladati emocije nije siguran.

Tko je gore, tko je dolje?



A nije Ante siguran ni kad priča o Simoninom povratku na Srebrnjak, za koji je vrlo izgledno da će ostati samo pusta tlapnja. Simona nam je nekoliko puta ponovila da će se "razvesti koliko je duga i široka", sudska ročišta brakorazvodne parnice (na kojima se Ante nije pojavio) odavno su zakazana, a Simonici, čini se, u životu ide bolje nego ikad.

Pohvalila nam se da ima hrpu gaža i da izvrsno zarađuje, iako kraj sebe nema čvrstu mužićevu ruku da je vodi kroz okrutan svijet showbiznisa. Nedavno je izdala autobiografiju imena "Anđeo", a Ante, koji bivšoj supruzi pokušava parirati u svakom smislu, također najavljuje jednu. Njegova će se, jasno, zvati "Vrag" - jer Ante jednostavno obožava simboliku!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.