Anita Dujić o glumačkim počecima: Samokritična sam, uvijek mislim da može bolje

SINOĆ su u modi naših susjeda uživala i neka poznata lica. Kristina Smoje, Neven Ciganović i Anita Dujić samo su neki od obožavatelja CAP-a, a pojavili su se jučer na predstavljanju projekta Region. Kristina je za Index prokomentirala viđenom na CAP-u prošlog vikenda. "Bila sam samo u subotu, u četvrtak i petak nisam bila. Došla sam dosta kasno, zadnji čas. Matija Vuica mi se jako svidjela, najviše od svega", rekla nam je nekad slavna manekenka.

"Kristina Šalinović je predivna i kompletna"

S nama je prokomentirala i njezinu imenjakinju, sjajnu Kristinu Šalinović. "Sretna sam što je prva Hrvatica koja je izašla na naslovnici Voguea, možda dosad najveći uspjeh neke naše cure. Meni je ona osobno stvarno jako lijepa i pravi je model. Kompletna je i ima sve preduvjete za uspjeh. Večeras sam stigla da bi vidjela što susjedi rade, zanima me razlika u našem i njihovom dizajnu", zaključila je Kristina Smoje.

"Još uvijek imam leptiriće prije revije"

Još jedna manekenska ljepotica sinoć je sjedila u prvom redu. Anita Dujić u manekenskom poslu je već godinama, a sada je polako krenula u glumačke vode. "Radim ovaj posao deset godina, još uvijek mi je gušt nositi revije, i još uvijek imam leptiriće prije revije. Dragi su mi svi dizajneri jer sa svima surađujem godinama, teško mi je izdvojiti samo jednog", rekla nam je Anita kad smo je upitali da nam prokomentira tri dana mode prošlog tjedna.

"Jako sam samokritična"

"Jako sam sretna što glumim i uživam u tome, ali ja sam jako samokritična i uvijek mislim da može bolje. Super su mi kolege, svi su jako dragi i imam podršku od njih, tako da je zaista super surađivati s glumcima", zaključila je Anita i rekla nam kako je na revije stigla da bi vidjela što nude susjedi na modnoj sceni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.