Angelina Jolie dolazi i u Beograd



ANGELINA JOLIE dolazi u Beograd 3. rujna kako bi se s tamošnjom producentskom kućom "Abarit" dogovorila oko snimanja svog filma. Lijepa će glumica svoj redateljski prvijenac raditi na ovim prostorima, a producirat će ga Filip Gajić dok bi jednu od glavnih uloga trebao imati Rade Šerbedžija. Hoće li Rade pristati glumiti u Angelininom filmu, znat će se uskoro, jer glumica danas dolazi u Hrvatsku kako bi s njim razgovarala o tome.

I u Srbiji će gledati predstavu

"Ona vrlo cijeni Šerbedžiju kojeg poznaje još iz Hollywooda i već dugo planira doći kod njega i vidjeti ga na sceni u ulozi kralja Leara. Sad još ima razlog više da to učini, jer će njih dvoje uskoro raditi zajedno na njenom filmu", izjavio je izvor za Blic i dodaje da nakon Brijuna, Angie dolazi u Beograd kako bi dogovorila suradnju s Gajićem, suprugom Lucije Šerbedžije. "Jako joj se sviđa rad našeg redatelja Filipa Gajića pa želi početkom rujna u KPGT-u pogledati njegovu predstavu 'Veliki Brat' i zatim s Gajićem koji je vlasnik producentske kuće 'Abarit' dogovoriti suradnju na filmu", tvrdi izvor.

Novi film neće biti antisrpski

Blic također napominje da Angelinin film neće biti antisrpski, nego tipično holivudski. Priča će se odvijati oko dvoje zaljubljenih koji su u ratu bili na dvije suprotstavljene strane. Glumica je konačno odluku o snimanju filma na ovim prostorima, donijela nakon nedavnog posjeta izbjegličkim kampovima u BiH koje je posjetila s Bradom Pittom. Nije poznato hoće li on doći s njom u Srbiju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.