Anđa Marić priznala da godinama koristi marihuanu

Foto:

IAKO je upotreba ulja indijske konoplje u svrhu liječenja još uvijek tabu tema na brdovitom Balkanu, sve više bolesnih ljudi koristi marihuanu. HZZO ne pokriva trošak liječenja marihuanom, a pripravci koji se izdaju na "privatni recept" su često preskupi. Stoga oboljeli spas traže na ilegalnom tržištu i tako nabavljaju ulje za ublažavanje bolova.

Jedna od njih je i Anđa Marić, piše Deutsche Welle. Pjevačici je prije pet godina dijagnosticirana multipla skleroza s jako lošim prognozama.

"Od svojih 30-ih koristim marihuanu jer je to bilo sredstvo koje nije uništavalo moje bubrege i jetru, probavni sustav i nije bilo nuspojava. Pomagalo mi je da se smirim i da dobro spavam, da se lakše nosim sa svakodnevnim stresom na radnom mjestu i stresom s kojim se suočavaju mlade majke. Mnogi su mi govorili da uzmem lijekove za smirenje, ali kad sam shvatila koje su nuspojave tableta za smirenje, krenula sam se educirati o prirodnim pripravcima koji mi mogu pomoći. Tako sam otkrila indijsku konoplju", kaže Anđa i dodaje da koristi samo prirodne pripravke u borbi s opakom bolešću.


 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.