Ana Rucner ide na Eurosong: Zajedno s Deenom predstavlja BIH

Foto: Facebook

EUROSONG se održava tek sljedeće godine, no situacija oko izbora za najbolju pjesmu Europe već se zahuktava. Bosansko hercegovački pjevač Deen vraća se na Eurosong, te ima pojačanje. S njim će nastupati i naša uspješna violončelistica Ana Rucner koja je za Index i potvrdila sudjelovanje.

"Dat ću sve od sebe da zajedno s Deenom i Dalal dostojno predstavim BIH. Uvijek volim kvalitetne projekte, a ovo je jedan od njih", kaže Ana te nam dodaje: "Drago mi je što je Deen odabrao Dalal i mene u svojem projektu. Oni će svojim sjajnim vokalima, a ja svojim violončelom energijom i emocijom, učiniti pjesmu posebnom i drugačijom što je jako važno za Eurosong". 


"Deena poznajem već godinama i poznat mi je njegov jedinstveni i ekstravagantni scenski nastup, a Dalal doista prekrasno pjeva i bit će to sjajna pjesma", poručuje Ana.

I Deen nije krio uzbuđenje oko Eurosonga te je na svojem Facebooku podijelio sretnu vijest. "Velika je čast predstavljati svoju zemlju barem jedan put na ESC, a kamoli po drugi put i to još u kakvom društvu u ovom novom izazovu!  BiH će predstavljati Dalal & Deen feat Ana Rucner & Jala", otkrio je Deen. 

Velika je cast predstavljati svoju zemlju barem jedan put na ESC a kamoli po drugi put i to jos u kakvom drustvu u ovom...

Posted by Fuad Backović DEEN on Wednesday, November 25, 2015


Inače, na listi zemalja koje se natječu 2016. našla se i Hrvatska koja ove godine nije imala svojeg predstavnika. Kako će se birati naš predstavnik i tko će to biti, tek ćemo saznati, no na službenim stranicama Eurosonga i Hrvatska jei među 43 zemlje koje se natječu za najbolju pjesmu Europe u Stockholmu.  

2016 will be the biggest Eurovision Song Contest for years with 43 countries represented! Welcome back Australia, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia and Ukraine!

Posted by Eurovision Song Contest on Thursday, November 26, 2015
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.