Ana Ivanović: Uživam u manekenstvu i volim kad mi kažu da sam seksi

LIJEPA srpska tenisačica u zadnje vrijeme više plijeni pažnju svojim izazovnim editorijalima i ljubavnim životom nego svojom igrom, ali sprema se za povratak tenisu. Nedavno je u Madridu promovirala turnir na kojem će zaigrati, i to zahvaljujući pozivnici koju je dobila od organizatora. "Srpska Lolita", kako su je nazvali španjolski mediji, privukla je veliku pozornost za vrijeme svog boravka tamo te dala intervju za drugi najčitaniji španjolski dnevnik As.

Tenisačica je rekla da uživa pozirajući za editorijale i razne kampanje, jer je to jedan od načina na koji promovira svoj sport te se tako osjeća bliže svojim obožavateljima. Također, ne smeta joj kad je svrstavaju među najseksi sportašice svijeta. "Mislim da je to svakoj ženi kompliment. Ali naravno, imam svoj posao i moji prioriteti su na terenu", rekla je Ana koja više ne čita članke o sebi, jer ih je prije pretjerano analizirala.

Ove godine ima vrlo velike ambicije i želi se vratiti među top 10 najboljih tenisačica svijeta. Kako bi se lakše vratila na vrh, počela je raditi s novim trenerom Heinzom Gunthardtom koji je prije trenirao Steffi Graf. Kaže da nije praznovjerna poput ostalih igrača i igračica iako je prije znala imati neke svoje rituale koje sad pokušava zaboraviti. "Vidjela sam da igrači rade apsurdne stvari, ne mijenjaju odjeću ili oblače uvijek istu te idu uvijek pod isti tuš. Pitala sam se što to rade", kaže lijepa tenisačica na koju je najviše utjecala Monika Seleš.

Ana već nekoliko godina ima kuću u Mallorci jer, kako kaže, "obožava to mjesto." "Ljudi su uvijek ljubazni, vrijeme je lijepo, a kad igram na turnirima u Europi, to mi je uvijek dobra baza. Zato sam kupila kuću tamo", kaže. Tenisačica trenutno u Srbiji studira ekonomiju, a španjolski novinar upitao ju je hoće li davati savjete srpskoj vladi o izlasku iz krize. "Nadam se! Studiram u Srbiji, ali imam još dosta do kraja", rekla je ambiciozna Ana Ivanović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.