Američka senatorica twerkala na TikToku u bikini tangama: ''Ponovila bih sve''

Screenshot: TikTok

DRŽAVNA senatorica Rhode Islanda Tiara Mack postala je viralna nakon što je 4. srpnja objavila videozapis na svom TikTok profilu u kojem ju se može vidjeti kako twerka u oskudnom bikiniju te čuti kako govori svojim pratiteljima: ''Glasajte za senatoricu Mack." Naknadno je izjavila kako ne žali zbog svog performansa te da bi sve ponovila, prenosi New York Post. 

@mackdistrict6

a promised senator thirst trap at Block Island 😈

♬ original sound - Senator Tiara Mack

Privremeno suspendiran TikTok račun

Njezin TikTok račun bio je privremeno suspendiran nakon objave spornog videa, a navodno je zbog njega primila i prijetnje smrću. No negativne reakcije nisu spriječile Mack te je u intervjuu koji je dala lokalnoj postaji WPRI izjavila: ''Bilo je tako uzbudljivo i fascinantno uroniti u razgovore s ljudima i izazvati njihovo razmišljanje."

Mack je dodala da se borila s idejom da kako bi bila poštovana, mora biti potpuno odjevena i zakopčana te nastupati na način koji nije autentičan za nju. Viralna snimka twerkanja pregledana je preko 220 tisuća puta te je izazvala brojne reakcije i komentare. ''Trebamo više političara koji izvode ovakve stvari'', poručio joj je jedan pratitelj. ''Neka joj netko označi tatu'', dodao je drugi.

''Političari imaju iznimno važnu ulogu u društvu i apsolutno nitko od njih to ne shvaća dovoljno ozbiljno. Iskreno, odustajem. Nemam više snage boriti se i glasati'', zaključila je jedna pratiteljica. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.