Alex Reid mahao golom guzom u britanskom "Big Brotheru"

BRITANSKI "Celebrity Big Brother" možda nije prezabavan, ali svakako dokazuje da Otočani baš i nisu toliko uštogljeni kakvima ih se u ostatku svijeta karakterizira. Sinoć se, u prilog tomu, skinuo i Alex Reid, koji tabloide puni svojom burnom vezom sa starletom Katie Price. Alex i stanari, kao nagradu za uspješno ispunjen zadatak, dobili su sprej za samotamnjenje kako bi svoj ten i u izolaciji održali blistavim, a Reid se bez imalo srama skinuo u kupaonici i stanarima dopustio da mu posprejaju nagu stražnjicu, što je popratio i milijunski auditorij, a prisutni stanari na ovu su scenu umirali od smijeha.

Naknadno se Alex sjetio da je na televiziji, ali sjaj njegove guze već je bio zabilježen na televizijskoj vrpci: "Kakva cura, što će reći nacija!", kratko je komentirao.



Osim Alexa, u britanskoj Big Brother kući velikih i slavnih hrabro se razodjenula i Ivana Trump, najpoznatija svjetska džetseterica i poželjna udavača, dokazavši da kompleksa zbog svojeg tijela nema ni u poznim godinama. U njemačkom "Celebrity Big Brotheru" situacija je još vruća - Nijemci su se dosjetili starog trika pa su u kuću ubacili i pornoglumce, koji samo čekaju priliku da krenu u golišavu akciju. Pravu, jer onu soft verzije već su obavili trljajući se po golim grudima i stražnjicama, ali zasad samo rukama i spužvama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.