Aleksandra Grdić: Još uvijek vjerujem da Djed Mraz postoji



ALEKSANDRA GRDIĆ otkrila je za Index kako će provesti ovogodišnje blagdane te vjeruje li još u Djeda Mraza. "Božić ću provesti s obitelji, u miru. Neću ići vani. To je obiteljski blagdan, da budem s roditeljima, da se zezamo i kuhamo. Dosta mi je klubova i gužvi. Novu godinu ću provesti na planinama, iznajmit ćemo kuću pa će sve biti kao u spotu Georgea Michaela za "Last Christmas",  i pobjeći iz grada", ispričala je Aleksandra.

"Uvijek na Badnjak kitimo bor, idemo po kućama i dijelimo poklone. To su neki rituali koji su mi usađeni od malena i super mi je to. Poanta je u tome da se pomogne drugima. Navečer se ide na misu i to je to. Ne bih voljela ništa dobiti, samo što više zdravlja i sreće svima. Da izađemo konačno iz ove krize jer je jako naporna. Štogod dobijem, uvijek mi je slatko, volim te male poklone i iznenađenja, kad ne znaš tko ti je što kupio. Imam što želim", rekla nam je Aleksandra. "Svima želim sreću i zdravlje, materijalne stvari nisu tu na nekoj ljestvici, nisam time opterećena", nadodala je manekenka.

"Obožavam bakalar na bijelo, volim ga jesti. Za Božić obožavam puricu i mlince, volim takav ručak pogotovo kad nas je puno za blagdanskim stolom", ispričala nam je Alex o svojim omiljenim blagdanskim jelima. "Još uvijek vjerujem u Djeda Mraza. Ne želim prestati vjerovati u njega jer smatram da kada prestanemo vjerovati u njega, izgubimo ono djetinje u sebi i nema više one ljepote življenja. Smatram da u njega treba vjerovati u njega čitav život, za mene on postoji", zaključila je manekenka na pitanje vjeruje li još u Djeda Mraza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.