AI pretvorio Family Guya u sitcom iz 80-ih, izgleda jezivo

Screenshot: Youtube

UMJETNA inteligencija pretvorila je animiranu seriju Family Guy u sitcom iz 1980-ih, a rezultat je poprilično bizaran.

YouTube kanal Lyrical Realms objavio je najavnu špicu serije, a postavljena na glazbu iz Family Matters, uvodna špica gledatelje vodi kroz likove, uključujući središnju obitelj - Petera, Lois, Chrisa, Meg, Stewiea i psa Briana, zajedno sa sporednim likovima poput Clevelanda Browna, Glenna Quagmirea i Joea Swansona.

Sudeći po komentarima, gledateljima se svidjela ova verzija Family Guya, a mnogi smatraju da je video neobično precizan te da im je "strašno realistična" tehnologija omogućila da stvarno vide obitelj Griffin u okruženju retro sitcoma.

Brojni gledatelji žele da sitcom postane stvarnost

"Čini se kao bizaran prozor u alternativnu stvarnost", "Zastrašujuće je koliko ovi realistični kontrapunkti imaju smisla", "Stvarno je čudno i pomalo jezivo da AI ovo radi, izgledaju jezivo realistično", samo su neki od komentara, a brojni su izrazili želju da sitcom postane stvarnost.

Neki su gledatelji također primijetili kako Stewie i Brian izgledaju slično kao u epizodi Road to the Mutliverse u kojoj su išli na putovanje kroz alternativne svemire koristeći poseban daljinski upravljač. 

"Sviđa mi se kako Brian i Stewie izgledaju isto kao kad su morali putovati kroz različite vremenske crte, a završili su kao glumci uživo", kazao je jedan korisnik.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.