Adele partijala sa spajsicama u backstageu nakon zadnjeg povratničkog koncerta

Foto: Instagram

VELIKU povratničku turneju po Velikoj Britaniji Spice Girls završile su sinoć na rasprodanom londonskom stadionu Wembley, a nakon koncerta iza pozornice im se pridružila i slavna Adele, koja od početka svoje karijere ne skriva da su Spice Girls na neki način zaslužne da se uopće počela baviti glazbom.

"Spice Girls sam posljednji put na Wembleyu vidjela prije 21 godinu! Večeras sam s najbližima i najdražima plakala, vrištala, plesala, prisjećala se i ponovno se zaljubila u desetogodišnju sebe. Nije tajna koliko ih volim, koliko su me inspirirale da trčim za životom i nikad se ne okrećem. Napokon sam upoznala Ginger (Geri Horner, op. a.), opila sam se s curama i, iskreno, ne mogu vjerovati dokle sam dogurala. Hvala vam za ludilo koje živim, ne bih to mogla bez pet britanskih legendi. Volim vas!" napisala je Adele na svom Instagramu nakon što je sa Spice Girls proslavila kraj njihove turneje.

Imalo se što i slaviti - Mel B, Emma, Mel C i Geri rasprodale su Wembley tri dana zaredom, uz još deset održanih koncerata u Irskoj, Walesu, Engleskoj i Škotskoj. Na sinoćnjem, posljednjem koncertu turneje Geri, odnosno Ginger Spice, osvrnula se na svojedobni odlazak iz benda koji je naprasno napustila 1998. godine. "Bila sam razmaženo derište!" rekla je Geri pred tisućama obožavatelja.

Nakon što su turneju uspješno privele kraju i najavile mogućnost novih koncerata u Australiji, Spice Girls nastavljaju dalje, ovog puta opet s Victorijom Beckham koja je izostala s turneje. Filmski studio Paramount najavio je, naime, da će 2020. godine objaviti animirani film o slavnoj grupi, a uključivat će i posve nove pjesme. Njihov prvi i zasad jedini film "Spice World" iz 1997. godine zaradio je, unatoč lošim kritikama, respektabilnih 151 milijun dolara na kino blagajnama. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.