Zvjezdana alimentacija: Halle Berry Gabrielu Aubryju mjesečno mora plaćati 20,000 dolara



SLAVNA glumica Halle Berry svojem bivšem dečku Gabrielu Aubryju mjesečno za alimentaciju mora plaćati 20,000 dolara, javlja TMZ.

Aubry je u travnju na sudu od Berry zatražio iznos između 15,000 i 20,000 dolara kako bi njihova četverogodišnja kći Nahla nastavila živjeti u okruženju na koje je navikla, a tabloid javlja i da je kanadski maneken od glumice tražio i brojne druge stvari, uključujući poseban novac za Nahlinu odjeću i putovanja u posjet svojoj obitelji u Kanadu.

Par, koji se rastao u veljači 2010. godine, otad je u sudskom procesu oko skrbništva nad Nahlom, a uskoro ih čeka još jedna presuda u kojoj sudac mora odlučiti smije li Berry s kćerkom preseliti u Pariz.

Halle Berry trenutno je zaručena za glumca Olivera Martineza i zatražila je sudsko dopuštenje za preseljenje u Francusku jer se boji za kćerkin život. Richard Franco optužen je za uhođenje lijepe glumice, ali nakon samo 193 dana u zatvoru pušten na slobodu, a Robert Hoskins, čovjek koji je navodno prijetio da će glumici prerezati vrat, pobjegao je iz psihijatrijske bolnice još u veljači te obzirom da su obojica trenutno na slobodi, glumica želi pobjeći što je dalje moguće, prenosi Huffington Post.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.