Zvijezda "Dva i pol muškarca" zbog suludog razloga ostala bez uloge Chandlera Binga

Screenshot: YouTube

TEŠKO je zamisliti bilo koje druge glumce u glavnim ulogama serije "Prijatelji", posebice u ulozi Chandlera Binga. Matthew Perry postao je najpoznatiji po ulozi tog neurotičnog Njujorčanina s pomaknutim smislom za humor, a malo je nedostajalo da u toj ulozi vidimo nekog drugog. I to Alana iz "Dva i pol muškarca", odnosno glumca Jona Cryera.

On je u "Late Late Showu" Jamesu Cordenu priznao da je bio jako blizu toga da postane dio ekipe jedne od najpopularnijih TV serija svih vremena.

Naime, scenaristica i producentica serije Marta Kauffman bila je njegova jako dobra prijateljica i zamolila ga je da ode na audiciju za ulogu Chandlera. Problem je bio u tome što je on u to vrijeme glumio u predstavi u Londonu, a ona ga je nazvala u tri u noći. Audiciju je obavio u Londonu sljedećeg jutra u osam sati, a snimku je poslao u Los Angeles, no zapela je na carini i do producenata serije nije došla na vrijeme.

Publika u studiju "Late Late Showa" uzdahnula je kad je čula kako je Cryer propustio svoju šansu, a on ih je pokušao utješiti: "U redu je, tako je najbolje...". Potom se voditelj emisije našalio u stilu Chandlera Binga: "Možete li biti više iživcirani...", na što se publika nasmijala.

No uloga Chandlera nije jedina za koju su producenti ispočetka željeli da je odglumi netko drugi. Jennifer Aniston otkrila je da je ulogu Rachel Green zamalo dobila Tea Leoni, koja ju je na kraju odbila jer nije bila glavna uloga. S obzirom na to da joj karijera nije pretjerano napredovala nakon toga, vjerujemo da Leoni i danas žali zbog te odluke. Većini glumaca iz "Prijatelja" upravo su uloge u toj seriji donijele svjetsku slavu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.