Život nakon Housea: Vraća li se komičarski duo Fry i Laurie?

ŠTO ĆE Hugh Laurie raditi nakon Housea? Ako je vjerovati Twitter porukama Stephena Frya, s kojim je Laurie dugi niz godina radio zajedno na brojnim humorističnim serijama, njih dvojica pripremaju novi projekt. Fry nije dao previše informacija, ali fanovi komičarskog dvojca "Fry & Laurie" jedva čekaju da se Laurie ponovno posveti britanskom humoru.



Hugh Laurie ove godine snima posljednju sezonu Housea, a do sada je najavio kako će američki naglasak zamijeniti glazbom, budući da ima i aktivnu glazbenu karijeru koju je lagano zapustio za vrijeme snimanja osam sezona popularne doktorske serije.

Fry i Laurie rade zajedno kao komičarski duo još od studentskih dana, kada su studirali Cambridgeu zajedno sa glumicom Emmom Thompson. Domaća publika sjeća ih se iz nekoliko sezona Crne guje, gdje su tumačili razne likove, a najveći uspjeh postigli su u trećoj sezoni, gdje je Laurie glumio priglupog plemića, te u četvrtoj, kao poručnik George i general Melchett. Također smo ih gledali u seriji "Jeeves i Wooster", gdje je Laurie još jednom bio priglupi plemić, dok je Fry glumio njegovog intelektualno nadmoćnog batlera. Njihov najjači zajednički projekt je "A Bit of Fry and Laurie", program sastavljen od originalnih skečeva, koji je doživio čak šest sezona na BBC-u.

Hoćemo li ih u budućnosti vidjeti sa Rowanom Atkinsonom u novoj sezoni Crne guje, vraćaju li se kao Jeeves i Wooster ili nas čeka posve novi projekt? Publika je nestrpljiva, ali sigurno je to da svi žele novu dozu humora ovog komičarskog tima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.