Živ zakopan: Ovako izgleda 46 godina apsolutnog nemara

Foto: TLC
 
AMERIČKA TV kuća TLC nedavno je najavila nove epizodu "Hoarding: Buried Alive", popularne serije koja prati živote vjerojatno najvećih "neurednjakovića" na svijetu. 
 
Naravno, riječ je o ljudima koji imaju ozbiljan problem s gomilanjem nepotrebnih stvari, a u nekim bismo slučajevima mogli reći kako je riječ o ozbiljnim psihičkim problemima. 
 
U nizu izuzetno ekstremnih slučajeva gomilanja izdvaja se Geoffrey koji je u novoj epizodi ekipu snimatelja pustio u kuću koja vjerojatno nije pospremljena 46 godina. 
 
 
Odlučio je zatražiti pomoć stručnjaka jer njegovo opsesivno gomilanje moglo bi imati teške financijske posljedice. 
 
Naime, prošle je godine bio prisiljen prodati kuću i u tome je uspio. Međutim, ako do određenog datuma ne očisti kuću i iseli, mogao bi ostati bez svega. 
 
Njegova je kuća prepuna kartonskih kutija, ambalaže, starog namještaja i ostalih nepotrepština zbog kojih se ne može ni normalno kretati, a njegovo dvorište više podsjeća na odlagalište otpada. 
 
 
"Mrzim bacati stvari koje još mogu iskoristiti. Do nedavno nisam shvatio da je riječ o problemu koji negativno utječe na moj život i život moje djece", rekao je i dodao da se situacija pogoršala nakon što ga je napustila supruga. 
 
Sličan problem ima i njegov 20-godišnji sin Graham što je vidljivo i prema fotografiji njegove sobe. 
 
 
Međutim, Geoffreyjeva priča samo je jedna od nekoliko koje će se pojaviti u novoj epizodi. Jedan od ekstremnijih primjera možete vidjeti u videu ispod. 

 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.