Zbog seksa na plaži prijeti im 15 godina zatvora

Screenshot: YouTube

JOSE CABALLERO (40) i Elissa Alvarez (20) uhićeni su prošle godine na plaži Bradenton nakon što su ih uznemireni posjetitelji prijavili zbog seksa na plaži.

Otegotna okolnost je i to što je među posjetiteljima plaže tog dana bilo i djece.

Međutim, Elissa tvrdi da se uopće nisu seksali već da je ona "plesala sjedeći na njemu ne bi li ga probudila". Na suđenju je prikazan i video navodnog seksualnog odnosa, a poroti je trebalo 15 minuta da osudi par zbog "lascivnog ponašanja u prisutnosti maloljetnika".

Iako visina kazne još uvijek nije određena, paru prijeti 15 godina zatvora.

Tužitelj Anthony Dafonseca novinarima je rekao da njegov ured razmatra opciju da od suda zatraže maksimalnu kaznu za Caballera koji je već bio u zatvoru zbog raspačavanja kokaina.

"Gospođica Alvarez nema dosje pa ćemo za nju tražiti neku razumnu kaznu u skladu s tim, ali gospodin Caballero je već bio u zatvoru, ima dosje, a tijekom tri godina nakon izlaska iz zatvora, više je puta kršio zakon", govori Dafonseca.

Američki mediji pišu kako bi čak i najblaža kazna (tri godine zatvora) bila daleko rigoroznija od dvije godine zatvora koja se u Ujedinjenim Arapskim Emiratima izriče zbog istog prekršaja.

Naime, britanski par prije nekoliko godina punio je novinske stupce nakon što su zbog nedoličnog ponašanja osuđeni na tri mjeseca zatvora, Međutim, par na kraju nije odslužio kaznu već su samo deportirani.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.