Zagrijavanje za Glory Dayz Festival: Toro Y Moi 5. srpnja nastupa u Aquariusu

CHAZ BUNDICK, poznatiji pod imenom Toro Y Moi mladi je američki glazbenik koju svoju chillwave glazbu stvara pod utjecajima Animal Collectivea, Sonic Youtha, Daft Punka i J Dilla. Prvi put svoju će originalnu ljetnu plesnu kombinaciju, uz basista i bubnjara u live postavi predstaviti i u Zagrebu, u klubu Aquarius 5. srpnja. Koncert će ujedno biti i prvo koncertno zagrijavanje za zvuk Glory Dayz festivala koji će se održati 28. i 29. srpnja na Zagrebačkom Velesajmu.

U travnju ove godine izašao je njegov posljednji album „June 2009“ koji uključuje pjesme iz vremena prije nego što je počeo svirati kao Toro Y Moi – uz lo-fi indie-pop vibru, ali sadrže i naznake njegovog sadašnjeg chillwave stvaranja. Radio je i remixeve pjesama poznatih indie bendova pa je tako surađivao s bendovima The Longcut, Neon Indian, Tegan and Sara, Washed Out, Cut Copy, Tyler, The Creator.

Ulaznice po cijeni od 80 kn u pretprodaji nabavite u Rockmarku, Dirty Old shopu, na svim prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr. Na ulazu u klub, cijena će ulaznice će biti 100 kn.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.