Za što biste vi koristili Google Glass? Pročitajte prva iskustva

Foto: Google

 

GOOGLE Glass naočale se s nestrpljenjem iščekuju, no neki su ih već imali prilike dobiti, odnosno kupiti po cijeni od 1500 dolara.

 

Google je pokrenuo kampanju #ifihadglass gdje su korisnici morali opisati za što bi naočale koristili. Izbor je sveden na šest kandidata a ovo su njihove priče:

 

Sarah Hill radi u mreži ratnih veretana a naočale želi iskoristiti u bolnici, kako bi veterani Drugog svjetskog rata imali prilike vidjeti ratne spomenike prije nego što umru.

 

Hershel Taghap se bavi održavanjem društvenih mreža za restorane Tom Douglas a naočalama bi pokazao ljudima kako izgleda gužva u restoranu subotom navečer.

 

Shannon Rooney želi pokazati svojoj baki koja je rođena u Japanu kako izgleda njihova zemlja, bez da starica napusti kuću.

 

David Moriarty radi u bolnici i želi Glass primijeniti na pacijentima. Liječnici bi koristili naočale kako bi snimali podatke i slike te se više fokusirali na pacijente a manje na papirologiju.

 

Anthony Brown je čuvar u zoološkom vrtu i želi pokazati kako izgleda taj posao i druženje s pingvinima.

 

Max Wood namjerava poboljšati sigurnost i efikasnost vatrogacasa, tako bi pomoću naočala vatrogasci planirali rute, izbjegavali opasna područja i slično. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.