U "Bračnim vodama" još su se 1996. šalili na račun Brucea Jennera

Screenshot: YouTube

PRODUCENTI kultne serije "Bračne vode" još su se prije 19 godina našalili s Bruceom Jennerom, bivšim olimpijcem i članom najpoznatije svjetske reality obitelji, koji je prošlog tjedna potvrdio nagađanja o promjeni spola.

U epizodi "Torch Song Duet" emitiranoj u Sjedinjenim Američkim Državama 19. svibnja 1996. godine, muškarac prilazi Marcy, susjedi obitelji Bundy, i pita ju je li ona Bruce Jenner. Kratka, ali bujna kosa glumice Amande Bearse bila je slična frizuri koju je u to vrijeme nosio Jenner.

Podsjetimo, nakon mjeseci špekulacija, ali i višetjednog najavljivanja ekskluzivnog ABC-jeva intervjua, Jenner je u razgovoru s Diane Sawyer napokon priznao da je transrodna osoba.

"Ja sam ja. Ja sam osoba. To je ono tko sam ja. Nisam zaglavio ni u čijem tijelu. Moj mozak je puno više ženski nego muški", kazao je i dodao: "Za sve namjere i svrhe, ja sam žena. Ljudi me drukčije gledaju. Vide tog macho tipa, ali moje srce i moja duša i sve što radim u životu to je dio mene, ta ženska strana je dio mene. To sam ja. Nisam tako rođen...Imam sve muške dijelove, tako da smo nas dvoje na puno načina drukčiji, ali još uvijek se identificiramo kao žene. A to je jako teško za Brucea Jennera danas. Zašto? Ne želim razočarati ljude".

"Viđam napise u kojima stoji da ga ne podržavamo, ali to je sve izmišljeno", komentirala je nakon njegove objave Kim Kardashian

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.