Trudna zaposlenica T-Mobilea tvrdi: "Dobila sam otkaz jer sam prečesto išla na WC!"

Foto: Facebook

KRISTI RIFKIN radila je u pozivnom centru T-Mobilea u Nashvilleu četiri godine, no dobila je otkaz zbog vrlo neobičnog razloga.

"Bila sam jako zadovoljna. Dobivala sam bonus, T-Mobile je bio odličan poslodavac", kaže Kristi.

No, nakon što je ostala trudna, sve se promijenilo, javlja ABC News.

Njezina druga trudnoća bila je teška: Dva puta tjedno išla je liječniku na preglede gdje su joj rekli da mora piti velike količine vode, što je uzrokovalo česte posjete WC-u.

"Daju vam dvije pauze od 15 minuta i pauzu za ručak od pola sata", kaže.

Prije nego što je ostala trudna, s tim nije imala problema, no nakon što je uvela novi režim prehrane, stanje se pogoršalo i morala je puno češće na WC.

Jednom prilikom ju je poslovođa zaustavio i zamolio da mu donese potvrdu od liječnika s objašnjenjem zašto toliko često mora ići na zahod.

"Tu sam potpuno izgubila živce, mislim to je obična biološka potreba", jada se Kristi, no ipak je otišla do liječnika i izvadila potvrdu.

Zbog te potvrde, morala je svaki put najaviti da ide na WC, što bi joj se službeno upisivalo da je bila odsutna od posla na pet minuta, i tako više puta dnevno. Sve bi morala uredno zapisati i poslati svom poslovođi.

Pokušala je i smanjiti unos hrane i tekućine, no odmah joj se pogoršao krvni tlak.

Na kraju je otišla na porodiljni dopust, sedam tjedana prije nego što joj se rodio sin Ian. Mjesec dana poslije, vratila se na posao i odmah je dobila otkaz.

"Dobila sam otkaz jer sam jednom korisniku slučajno uključila krivu uslugu i to ga je koštalo 12 centi. To je totalna glupost, svakome se može dogoditi. Oni su zapravo tražili bilo kakav razlog da me se riješe", tvrdi.

T-Mobile je izjavio da ne može komentirati individualne slučajeve, ali da njihovi zaposlenici imaju najbolje uvjete u državi.

Kristi kaže da neće tužiti T-Mobile, ali da za njih više ne želi čuti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.