Trener plivanja koji živi na Floridi, ali u Srbiji zarađuje radeći kao žigolo

Ilustracija: Shutterstock

ALEKSANDAR A ima 30 godina, radi kao trener plivanja na Floridi, ali kad se vrati u rodni Beograd zarađuje "za džeparac" radeći kao žigolo, piše Blic.

"Dame koje mi se javljaju su obrazovane i uspješne žene. Ono što jedino nisu ostvarile su seksualne fantazije, a ja im to ispunjavam, bez srama", ispričao je i dodao: "Ovaj posao ne radim zato što moram, već iskreno uživam u njemu".

Iako 13 godina živi u Miamiju, u Beogradu prodaje erotsku masažu i seks: "Ideja je potekla od erotske masaže jer uživam u dodirima, a mnoge žene, pogotovo one poslije navršene 40. godine, znaju uživati u muškom dodiru. Sa mnom mogu sve probati. Što god da su oduvijek željele mogu predložiti, a sve to i dobiju. Zato su i spremne platiti za seks", pojasnio je.

Aleksandar je inače diplomirao na beogradskom Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje, a klijentice mu nisu samo Beograđanke nego i putuje po Srbiji, prema dogovoru: "Kontaktiraju me dame svih profila, a među njima ima i žena koje su na visokim položajima, dama s političke scene, slikarica, spisateljica, profesorica. Diskrecija je zajamčena, a kada se u to uvjere, dolaze i više puta. Cijena je simbolična, 33 eura. Seansa traje oko dva sata. U Beogradu sam u prosjeku mjesec dana, za to vrijeme primim pet do 10 dama! Ja ne zarađujem isključivo od toga, to mi je samo dodatna zarada. Čak se trudim da one dame koje postanu stalne mušterije iznenadim nekim prigodnim poklonom. Na Floridi se ovim ne bavim", ispričao je.

Osim toga, tvrdi da je drukčiji od drugih jer bira s kim će spavati: "Dame biram, ne po fizičkom izgledu ili materijalnom stanju, već hoću komunicirati s osobama koje su kulturne, obrazovane i njegovane, jer mi je higijena na prvom mjestu. Najviše mi se javljaju dame preko 40 godina, koje u toj dobi znaju točno što hoće, a i znaju se opustiti. Nedavno mi se javila dama i dogovorili smo masažu, a ona ima šezdeset i neku godinu", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.