Tko je muškarac s kojim je Severina uhvaćena u prisnom druženju?

Foto: Index

"JE LI u život jedne od naših najpopularnijih pjevačica ušetao novi muškarac", upitali su se mnogi koji prate srpsku emisiju "Paparaco lov" na televiziji PINK, kada su vidjeli fotografije Severine i javnosti nepoznatog muškarca.

Ekipa emisije pratila je Splićanku dva dana, i to netom nakon što je održala konferenciju za novinare u beogradskoj Kombank Areni gdje će 30. ožujka održati veliki koncert povodom izlaska novog albuma "Dobrodošao u klub".

Srpski portal Puls piše kako je Severina s navedenim muškarcem, čije je ime Darko Marjanović, bila na večeri, te da su se nakon nekoliko sati provedenih u restoranu, zagrlili i poljubili. Cijelu smo priču odlučili provjeriti kod Severinog menadžera Tomice Petrovića koji nam je demantirao kako se majka uskoro jednogodišnjeg Aleksandra ponovno zaljubila.

"Riječ je o čovjeku koji radi na produkciji beogradskog koncerta, on je naš poslovni suradnik. A što se tiče tih slika na kojima su prisni, kako kažete, njih nemam potrebe komentirati", zaključio je Petrović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.