Svi su gledali samo u nju: Rihanna polugola partijala na Barbadosu

Foto: Splash

RIHANNA je još jednom dokazala da je kraljica karnevala na rodnom Barbadosu. Na paradi povodom nacionalnog slavlja Kadooment Day, popela se na platformu u oskudnom kostimu koji je skrivao samo strateška mjesta i zaplesala.

Osim grudnjaka optočenog dijamantima i gaćica, pjevačica je nosila samo pernati ukras na glavi i par krila, a sudeći po fotografijama nastalima na Barbadosu, jako se dobro provela.

Nije marila ni za fotografe koji su je pratili u stopu, pa je cijelo vrijeme opušteno ispijala pića i pušila.

Razlog dobrog raspoloženja, osim same parade na kojoj se Rihanna uvijek dobro zabavlja, ove je godine možda bio i vozač Formule 1 Lewis Hamilton, koji je došao s njom.

Posljednjih tjedana šuška se da Hamiltona manekenke Gigi Hadid i Kendall Jenner nisu uspjele zainteresirati koliko ga je zainteresirala pjevačica. Tijekom parade britanski vozač gledao je samo u nju, što mu nitko ne može zamjeriti. 

Parada povodom Kadooment Daya održava se svake godine još od 1780., kada je Barbados bio vodeći svjetski proizvođač šećera.

Danas više nema tu titulu, no svejedno se na otoku svake godine organizira parada kojom se obilježava kraj žetve šećerne trske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.