Supermodel u komi nakon teške nesreće, liječnici se boje da neće preživjeti

Foto: Twitter/Facebook

NIZOZEMSKA manekenka Yfke Sturm doživjela je stravičnu nesreću vozeći jet surf tijekom odmora na talijanskom otoku Ischiji. Liječnici u poliklinici u Napulju bore se za njen život, a zadobila je teške ozljede glave i kralježnice.

Prema zasad dostupnim informacijama, 33-godišnji supermodel je isprobavao jet surf, motoriziranu dasku za surfanje te je u jednom trenutku pala s njega. Odlučila je otplivati do obale, a tada je na nju u punoj brzini naletio drugi vozač jet surfa. Iz vode su je izvukli pripadnici talijanske službe spašavanja, a potom je helikopterom prevezena u Napulj.

Liječnici su utvrdili da je zadobila frakturu lubanje, a posljedica bi mogla biti trajna paraliza. U ovom trenutku manekenka se nalazi u komi, a liječnici ne žele davati nikakve prognoze. Prema pisanju nekih medija, njen život je u opasnosti.

Nesreća je posebno tragična kad se uzme u obzir da je manekenka rodila prije mjesec dana sina Alexandra. Sturm je šetala pistom na modnim revijama Victoria's Secreta, Ralpha Laurena, Calvina Kleine, Marca Jacobsa, Diora, Saint Laurenta, Chanela i Valentina, a vodila je i nizozemsku inačicu emisije "Next Top Model".

Manekenstvom se počela baviti prije 18 godina, kad ju je u rodnom gradu Alemere primijetio skaut agencije Elite Model Management. Nakon toga pobijedila je na njihovom natjecanju za buduće lice agencije te potpisala ugovore za Ralpha Laurena i Calvina Kleina.  

Sigurno ima mnogo onih koji su pročitali ovaj članak i nemaju pojma tko je ova manekenka, pa smo za njih priložili video koji se emitira na domaćim televizijama, tako da ste Ifkino lice vidjeli nebrojeno puta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.