Slavni voditelj optužio Beyonce da utječe na problem maloljetničke trudnoće

Screenshot: TMZ

AMERIČKI voditelj i komentator Bill O'Reilly obrušio se na Beyonce.

64-godišnji voditelj emisije "O'Reilly Factor" osvrnuo se na to što je slavna pjevačicA uvrštena na Timeovu listu 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu, a pojavila se i na naslovnici novog broja magazina posvećenoj toj temi.

O'Reilly smatra da njezin novi seksi imidž krivo utječe na mlade, pogotovo na pripadnike afro-američke zajednice i da je dio problema maloljetničke trudnoće.

"Za mlade cure, pogotovo one koje nemaju roditeljski nadzor, ono što Beyonce radi može imati negativan utjecaj- Djeca koja nemaju nadzor rade stvari koje im štete. Beyonce je dio tog problema. Ona to zna. Ova žena zna da u afričko-američkoj zajednici ima 70 posto tinejdžerica koje ostaju trudne izvan braka. Ona to zna i izgleda da ju nije briga ", rekao je.

Ideju da Beyonce zapravo osnažuje žene oštro je odbacio i opisao kao "totalnu besmislicu". Ovo nije prvi put da ju napada zbog imidža, a nedavno je kritizirao i njezine nove eksplicitne video spotove.

Unfortunately your browser does not support IFrames.

Bill O'Reilly -- Beyonce Could Care Less About Young Black Girls Getting Pregnant - Watch More Celebrity Videos or Subscribe


 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.