Riješen misterij "neobičnog stvorenja iz konzerve tune"

Foto: Twitter

NEDAVNO se internetom proširila vijest o neobičnom stvorenju koje je Britanka Zoe Butler pronašla u konzervi tune, o čemu smo već pisali.
 
Zoe je fotografiju "neobičnog stvorenja" objavila na Twitteru i pokrenula burnu i zanimljivu raspravu o tome što je zapravo bilo u konzervi.
 
Neki su sugerirali da se radi o fetusu ribe ili, pak, morskoj kornjači, neki su išli malo dalje pa su razvili teoriju da se radi o vanzemaljskom stvorenju, a neki su bili prizemljeniji pa su zaključili da se radi o "običnom račiću koji inače zna biti i u kamenicama".
 
Kompanija koja proizvodi spornu tunu preuzela je slučaj, a Prirodoslovno-povijesni muzej u Londonu Erika (kako je stvorenje u međuvremenu dobilo ime) je najprije identificirao kao jednu vrstu insekta.
 
No, napravljeni su dodatni laboratorijski testovi koji su potvrdili da se (najvjerojatnije) radi o sićušnom raku - ipak.
 
"Mnogi su mislili da se radi o vanzemaljcu, ali očito nije to u pitanju", izjavila je Zoe za Nottingham Post te dodala: "Žao mi je na razočarenju".
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.