"Princ iz Bel-Aira" vraća se u velikom stilu: Stiže novo izdanje stare serije

Foto: Press

WILL SMITH radi na produkciji novog izdanja klasika koji ga je proslavio ranih 90-tih, "Princa iz Bel-Aira". Kako prenosi TVLine, gdje je vijest objavljena, ne radi se o copy-paste projektu, već o modernom izdanju kultne serije, a uz Willa Smitha, novo će izdanje producirati i Jada Pinkett-Smith, James Lassiter i Caleeb Pinkett.

Nove serije bit će usko povezane s originalom, i "u istom stilu", kako izvještava TVLine, no projekt je zasada još u vrlo ranoj fazi i nisu poznati nikakvi dodatni detalji, pa tako niti datumi kada bi snimanje moglo krenuti ili možda najava premijere.

Originalni "Princ iz Bel-Aira" ("The Fresh Prince of Bel-Air") premijerno je prikazan na NBC-u u rujnu 1990., s Will Smithom u glavnoj ulozi. Prikazivanje je trajalo do svibnja 1996. a emitirano je ukupno šest sezona. Koliko je ih planirano u novom izdanju, još uvijek nije poznato, no pretpostavlja se da će produkcijska kuća Willa Smitha, Overbrook Entertainment, koja stoji iza ovog projekta, uskoro objaviti dodatne informacije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.