Preživjeli pucnjavu u Aurori pa se odlučili vjenčati na isti datum

Ilustracija: Shutterstock

MLADI par koji je preživio masakr u kinu u Aurori, prilikom kojeg je James Holmes ubio 12 i ranio 58 ljudi, odlučio se na prilično neočekivan potez.

Eugene Han i Kirstin Davis, naime, planiraju svoje vjenčanje ove subote, točno godinu dana nakon pucnjave kojoj su svjedočili. Ovaj 21-godišnjak i 22-godišnjakinja, koji su prijatelji iz djetinjstva, a prohodali su prije tri godine, prije točno godinu dana nisu znali hoće li preživjeti noć, piše ABC.

Bili su u društvu još troje prijatelja, a kad su stigli u kino pronašli su mjesta odmah pokraj izlaza. Na kraju se to pokazalo prilično sretnom okolnosti jer im je upravo taj izlaz, kroz koji je ubojica Holmes i ušao, spasio živote. Naime, nakon što je pucnjava započela, a Han je pogođen u kuk i koljeno, oni su odlučili iskoristiti trenutak u kojem se Holmesu zaglavila puška. Svih petero uspjelo je pobjeći, pri čemu je Hanu pomagala buduća supruga.

Devet mjeseci nakon pucnjave i na kraju svog oporavka Han je shvatio da je došlo vrijeme da svoju vezu podignu na novu razinu: "Planirao sam je zaprositi i prije pucnjave, ali nikad mi se nije ukazala prilika. Nakon pucnjave shvatio sam da to stvarno moram napraviti jer nikad ne znaš što će biti sutra".

Njih su se dvoje zaručili u travnju, a tad je Han svoju buduću suprugu pitao i što misli o tome da se vjenčaju na obljetnicu pucnjave. Ipak, to je bilo nešto o čemu je morala razmisliti: "Nije mi baš bila ugodna pomisao na to jer isprva nisam smatrala da je u redu tako loš dan pretvoriti u nešto dobro", ispričala je.

Ali, nakon pola sata odlučila je te mu odgovorila: "Mislim da bi to bio odličan dan za svadbu. Na taj način možemo stvoriti lijepe uspomene i početi novo poglavlje u svojim životima, što je bolje nego da se na taj datum svake godine prisjećamo nečeg užasnog". Njezin je budući suprug na to kazao: "I definitno ćemo se na taj dan pomoliti za obitelji ljudi koji su tamo nastradali".
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.